- علی اسفندیاری
- جمعه ۲۱ آبان ۹۵
- ۱۱:۲۸
رولت خامه ای
مواد لازم برای۱۰ نفر :
پودر قند ۱/۲ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۳ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
آرد ۳/۴ لیوان
طرز تهیه :
🔹ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید سپس زرده های تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و کم کم به زرده ها اضافه نمایید.
🔹سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید و با همزن بزنید تا حالت خامه ای پیدا کند و وقتی ظرف را بر میگردانید نریزد ( دقت کنید که زیاده از حد سفیده را نزنید تا پف خود را از دست ندهد ). با استفاده از کاردک کم کم سفیده را به مواد دیگر اضافه کنید ، بسیار آرام ، سبک و بصورت دورانی و در یک جهت هم بزنید ( باید به صورتی هم بزنید که پف سفیده ها نخوابد و بافت ترد ان باقی بماند ).
🔹ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه شیرینی را روی ان خوب پخش کنید ، سطح مواد را صاف کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی رولت طلایی شود .پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و به همان صورت داغ و با کمک کاغذ لوله کنید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.
🔹برای تهیه مواد میانی رولت ابتدا پنیر خامه ای ، خامه و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود. رولت را که خنک شده است به آرامی باز کنید و تمام سطح رولت را به خامه آغشته کنید . دوباره رولت را رول کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس با پودر قند ، خامه ، شکلات اب شده و … تزیین کنید و برش بزنید و سرو کنید.
سایر نکات
🔸میتوانید از میوه های پوره شده نیز داخل خامه این رولت استفاده کنید.