پاستای گوجه فرنگی و کاپاریس

  • علی اسفندیاری
  • يكشنبه ۲۵ مهر ۹۵
  • ۰۷:۱۲


پاستای گوجه فرنگی و کاپاریس


زمان آماده سازی۱۰ دقیقه

زمان پختن۱۵ دقیقه

ملیت غذای فرنگی مناسب برای۴ نفر

 پنیر پارمزان۱ عدد

لیمو۵ قاشق غذاخوری 

کاپاریس۳۵۰ گرم

پوره گوجه فرنگی به میزان لازم

روغن زیتون۴۰۰ گرم

 


پاستای گوجه فرنگی و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی هایجیمی الیور است که سایت آشپزباشی طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.

این پاستا به دلیل داشتن کاپاریس (یا کیپر) طعمی متفاوت دارد و بسیار سریع آماده می شود. آن را امتحان کنید.


نکاتی در رابطه با تهیه ی پاستای گوجه فرنگی و کاپاریس:


به گزارش آکاایران: ۱- از هر نوع پاستای مورد نظرتان استفاده کنید

۲- کاپاریس یا کیپر را آبکشی کنید.

۳- پوست نصف لیمو را رنده کنید.


در قابلمه ای متوسط، مقداری آب بجوشانید، به آن قدری نمک بزنید و پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید.در این میان، مقداری روغن زیتون در ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. پوره ی گوجه فرنگی و کاپاریس را در آن بریزید. رنده پوست لیمو را هم به آن ها اضافه کنید. آن ها را برای 5 تا 7 دقیقه بپزید و بر اساس ذائقه تان به آن چاشنی اضافه کنید.وقتی پاستا آماده شد، آن را آبکشی کنید و در سس بریزید. برای سرو، مقداری پنیر پارمزان و پوست لیمو روی آن رنده کنید.


  • نمایش : ۳۱۱
  • جردآ
    تشکر بابت آموزش

    http://jorda.ir
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی
    قصه ها
    برای "بیدار کردن" ما
    نوشته شدند ؛
    اما تمام عمر
    ما برای "خوابیدن"
    از آن ها استفاده کردیم ...!